Bijles Wiskunde Geven

U bent gespecialiseerd in Wiskunde? U kan bijlessen Wiskunde geven op niveau van het lager onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenonderwijs? Dan bent u de persoon naar wie bijleskantoor StudieCo op zoek is!

Wiskunde heeft geen geheimen meer voor u? U kan zowel het vakinhoudelijke aspect als de studiemethode van kinderen als (jong)volwassenen helpen aanpakken? U kan ook uw steentje bijdragen in het leren leren van Wiskunde zowel als eventuele andere vakken? Bijleskantoor StudieCo is altijd op zoek naar gespecialiseerde bijlesleerkrachten Wiskunde in alle mogelijke regio’s in Vlaanderen!

U kan uw C.V. vrijblijvend doorsturen naar kandidaat@studieco.be, een medewerker zal dan contact met u opnemen over de verdere procedure van uw sollicitatie alsook hoe u in ons bestand als bijlesleerkracht Wiskunde kan terecht komen. Er zijn 2 simpele voorwaarden verbonden aan bijlessen Wiskunde geven via StudieCo:

  • U dient minstens een bachelor diploma op zak te hebben;
  • U dient te werken onder het statuut als zelfstandige.

U bent overtuigd om uw kennis Wiskunde te delen? Aarzel dan niet een stuur ons uw C.V. toe. Wij streven ernaar om deze verder op te volgen binnen de 3 werkdagen.